İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Evdeokulcool Instagram Video Yarışması

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu tarafından evde devam eden eğitim hayatını konu alan videoların yarışacağıİstanbul Almanya Başkonsolosluğu Evdeokulcool Instagram Video Yarışması düzenleniyor. Çevrimiçi (online) katılım sağlanan yarışmaya başvurular devam ediyor.

 

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Evdeokulcool Instagram Video Yarışması

  Düzenleyen:

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu

  Kategori: Fotoğrafçılık, Video, Çevrimiçi
  Kapsadığı Şehir: Tüm Türkiye ve Yurt Dışı
  Kimler Başvurabilir: İlgi duyan herkes.
  Son Başvuru Tarihi: 31 MAYIS 2020
  Sonuç Açıklanma Tarihi: HAZİRAN 2020
  Ödüller:

Birinci: 1.500 ₺,

İkinci 1.000 ₺,

Üçüncü 500 ₺ değerinde Türk-Alman Kitabevi kitap hediye çeki.

- Advertisement -

Yarışmanın Konusu

Video yarışmasının konusu, yaklaşık bir (1) dakikalık bir video ile Koronavirüsü pandemisi sebebiyle 16 Mart 2020 tarihinden itibaren evde devam eden okul ve eğitim hayatının ne şekilde geçtiğinin ortaya çıkartılmasıdır. Bu videonun içeriği, öğrencinin evdeki öğrencilik hayatını (derslerini ve boş zamanlarını) yansıtan kişisel mekânlar, deneyimler veya objeler olabilir. Kişiler kendi çektikleri videoyu 1-2 cümle ile açıklayarak Instagram’da #evdeokulcool etiketi ile paylaşacaklardır. Video Almanca, Türkçe ya da İngilizce dillerinde olabilir.

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Evdeokulcool Instagram Video Yarışması Başvuru Şekli

  • Katılımcılar, ilgili paylaşımı beğenip “Koronavirüs pandemisi sürecinde evde okul hayatı” temalı videolarını; Instagram üzerinden #evdeokulcool etiketini ekleyip, @gk.istanbul Instagram hesabını ve yarışmaya katılabileceklerini düşündükleri 3 arkadaşlarını etiketleyerek, video altında “açıklama” ile paylaşacaklardır.
  • Kazanan üç (3) katılımcı duyurulduktan sonra kazananlar yüksek çözünürlüklü videolarının orijinal hallerini ve iletişim bilgilerini presseistanbul@gmail.com mail adresine göndererek başvurularını tamamlayacaklardır.

Katılımcıların, videoda görünen kişilerin muvafakatını almış olmaları gerekmektedir. İstanbul Almanya Başkonsolosluğu, yarışmaya gönderilen eserlerin içeriğinden dolayı üçüncü şahısların olası hak ihlallerinden kaynaklanabilecek zararlar ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmez. Bu sorumluluk, katılımcılara aittir.

Final Değerlendirmesi

• Yarışmanın Seçici Kurulu, 1-5 Haziran 2020 tarihlerinde “En İyi 3” videoyu belirleyecektir.

• Yarışma dönemi sonunda belirlenen “En İyi 3” video Almanya Başkonsolosluğu’nun Instagram ve Facebook sosyal medya kanallarında yayınlanacaktır. Almanya Başkonsolosluğu, kazananların ad ve soyad bilgilerini açıklama hakkını haizdir.

Kazananların Duyurulması

Kazanan yarışmacılar, İstanbul Almanya Başkonsolosluğu‘nun sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacaktır.

Seçici Kurul

Yarışmaya gönderilen videolar, üç (3) Almanya Başkonsolosluğu Basın Bölümü Görevlisinden oluşan Seçici Kurul tarafından değerlendirilir.

Değişiklik Yapma Hakkı

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu objektif ve makul sebeplerle, önceden tüm katılımcılara elektronik posta ile bildirmek ve web sitesinde açıkça duyurmak kaydı ile şartnamede, Seçici Kurul’da, ödüllerde, programda ve takvimde her türlü değişikliği yapma hakkı saklıdır.

Yarışma Katılım Koşulları

  • Yarışmaya Almanya’dan ve Türkiye’den vatandaşlar katılabilir.
  • İstanbul Almanya Başkonsolosluğu’nun Instagram Yarışması’na Başkonsolosluk çalışanları, İstanbul Almanya Başkonsolosluğu tarafından belirlenen jüri üyeleri, bu yarışmanın düzenlenmesinden sorumlu diğer üçüncü kurumların çalışanları ve belirtilen kişilerin birinci derece yakınları katılamaz.
  • Üzerinde herhangi bir markaya ait ürün, hizmet, görsel bulunan videolar değerlendirmeye alınmaz.
  • Yarışmaya katılanlar, videoların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
  • Paylaşılan videoların, genel ahlak kurallarına aykırı olmaması ve hiçbir şekilde kişi ya da kurumları rencide etmemesi şartı aranır. Bu tür videolar haber verilmeksizin değerlendirme dışı bırakılır.
  • İstanbul Almanya Başkonsolosluğu yarışmaya gönderilen eserlerin içeriğiyle ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmez.
  • Katılımcılar, paylaştıkları videoların yüksek çözünürlüklü versiyonunu İstanbul Almanya Başkonsolosluğu ile paylaşmayı taahhüt eder.
  • Her katılımcı yarışma şartlarına uygun olarak yarışma süresince her ay en fazla 1 (bir) adet video ile yarışmaya katılabilir.
  • Yarışma, yarışmanın duyurulmasıyla beraber başlar. Videonun daha önceden sergilenmiş veya yayınlanmış olması yarışmaya katılım açısından mümkün değildir.
  • Katılımcıların, Instagram hesapları “Gizli Hesap” konumunda olmamalıdır. Instagram hesaplarında “Seçenekler” sekmesindeki hesap başlığı altında yer alan “Gizli Hesap” ayarı kapalı konumda olmalıdır.
  • İstanbul Almanya Başkonsolosluğu yarışma takvimi ve şartname hakkında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kazanan katılımcıya, İstanbul Almanya Başkonsolosluğu‘na verdiği e-posta adresinden veya telefon numarasından iki (2) kez ulaşılmaya çalışılır, buna rağmen ulaşılamaması halinde üçüncü (3.) kez aranmaz.
  • Katılımcıların, yarışma sonuçlanınca ve ödül süreci tamamlanıncaya kadar Instagram.com’da kullandıkları isim/hesap isimlerini değiştirmemeleri gerekmektedir. Katılımcıların beyan ettikleri bilgilerin gerçek oldukları varsayılır, yarışmanın sonuçlanma aşamasında dahi bilgilerin gerçek olmadığı ortaya çıkarsa, Almanya Başkonsolosluğu katılımcının verilerini silme ve yarışmadan diskalifiye etme hakkı saklıdır.
  • Yarışmanın tüm katılımcıları, bu şartnamedeki bütün maddeleri kabul etmiş sayılır.

Eser Kullanım ve Telif Hakları

  • Yarışma koşullarına uygun bir şekilde paylaşımda bulunan tüm katılımcılar; Instagram.com’da bulunan hesaplarında paylaşacakları video içeriklerinin Almanya Başkonsolosluğu tarafından oluşturulacak olan tanıtım filmleri ve tanıtım materyallerinde/araçlarında (örneğin kitap, katalog, ev içi ve ev dışı reklam, broşür, sergi, basın toplantısı, basın açıklaması, web sayfası ve benzeri basılı yayınlarda) kullanılmasına süresiz olarak izin vermiş sayılacaktır.
  • Almanya Başkonsolosluğu, ödül kazananların ad ve soyad bilgilerini tanıtım materyallerinde/araçlarında kullanma hakkını haizdir.
  • Katılımcılar, herhangi bir şekilde kullanılan videoları için, yarışma koşulları kapsamında verilen ödülden başkaca herhangi bir telif hakkı ya da maddi ve/veya manevi talep ileri sürmeyeceklerini gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Muhtelif Hükümler

  • Instagram.com sitesinin kendi bünyesinde yapacağı her türlü değişiklik, kaldırma, kapatma, yenileme, format düzenleme, yazılım ve algoritma değişikliği ve bunlarla sınırlı kalmaksızın yarışmanın seyrini değiştirebilecek her türlü değişiklikten Almanya Başkonsolosluğu sorumlu değildir.
  • Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Almanya Başkonsolosluğu‘nun her türlü kayıtları esas alınacaktır. Uyuşmazlık halinde, Türkiye Cumhuriyeti yasaları altında İstanbul Mahkemeleri ve İcra Dairelerine başvurulacaktır.

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Evdeokulcool Instagram Video Yarışması Ödülleri

Birinci: 1.500 ₺,

İkinci 1.000 ₺,

Üçüncü 500 ₺ değerinde Türk-Alman Kitabevi (www.tak.com.tr) kitap hediye çeki.

*Hediye çeklerinin kısmen veya tamamen nakite dönüştürülmesi mümkün değildir.

Yarışma Takvimi

Son Katılım Tarihi: 31 MAYIS 2020

Seçici Kurul Değerlendirmesi: 1-5 HAZİRAN 2020

İstanbul Almanya Başkonsolosluğu Evdeokulcool Instagram Video Yarışması Detaylı Bilgi ve Başvuru için: https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretungen/generalkonsulat-istanbul/-/2340990

Yarışmalardan İlk Siz Haberdar Olun!

Haber bültenimize abone olun ve diğer 2.260 aboneye katılın. Fırsatları gözden kaçırmayın!
Cinsiyet
Yorum Yap