2020 Yarışma Duyuruları İstatistikleri

Ülkemizde düzenlenen yerel, ulusal ve uluslararası yarışmaları tek bir platformdan hedef kitleleri ile buluşturma hedefiyle 2019 Ekim ayında yayına başlayan yarismaduyurulari.com 2020 istatistiklerini siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz. Yayınlanan yarışmalardaki ödül miktarları, ödül alan kişi sayısı ve ödül türlerini tek tek sizler için hesapladık. İşte 2020 Yarışma Duyuruları İstatistikleri.

2020 Yılında Yarışmaların Birçoğu Çevrimiçi Düzenlendi

2020 yılında dünya genelinde yaşanan zorlu koşullara rağmen Edebiyat Yarışmaları, Tasarım Yarışmaları, Girişimcilik Yarışmaları, Fotoğraf Yarışmaları, Mimari Yarışmaları, Kültür – Sanat Yarışmaları, Proje Yarışmaları, İlkokul – Lise Yarışmaları, Proje Yarışmaları ve Diğer Yarışmalar olmak üzere 10 ayrı kategoride toplam 298 yarışma sitemizde yayınlandı. Ülkemizde 2020 yılında en fazla Kültür-Sanat Yarışmaları ve Edebiyat Yarışmaları düzenlendi. Bizler de ulaşabildiğimiz tüm yarışmaları siz takipçilerimizle paylaştık.

- Advertisement -

20 Milyon 396 Bin 900 TL Ödül Dağıtıldı

2020 yılında duyurduğumuz 298 yarışmada toplam 20.396.900 TL para ödülü dağıtıldı. Türk Lirası olarak dağıtılan bu nakit ödüllerin bir kısmı Dolar ve Euro olarak sahiplerini buldu. Yarışmalara başvuran toplam 5.297 kişi bu ödülleri almaya hak kazandı. Yarışmalar arasında kişi başı verilen en yüksek ödül 185.000 TL oldu. Farklı miktarlarda ödül dağıtılmakla birlikte dağıtılan ödüller kazanan kişi sayısına bölündüğünde kişi başı ortalama ödül miktarı 3.850 TL oldu.

Yurt Dışı Gezileri, Yurt İçi Tatilleri, Dizüstü Bilgisayarlar, Altın Ödülleri ve Daha Fazlası

Yarışmaların temasına ve düzenlendiği alana göre ödül türleri de değişiklik gösterdi. Nakit ödüller dışında Yurt Dışı Gezileri, Yurt İçi Tatilleri, Dizüstü Bilgisayarlar, Tam-Yarım- Çeyrek Altınlar, Tabletler, Akıllı Telefonlar, Profesyonel Kameralar, Dronelar, 3D Yazıcılar, Fotoğraf Makineleri, Bisikletler, Akılı Saatler, Kaykaylar, Burslar, Stajlar ve Kuluçka Merkezlerinde yer verilmesi gibi çok çeşitli ödüller sahiplerini buldu. olarak 2020 Yarışma Duyuruları İstatistikleri incelendiğinde yarışmalarda kazananlara dağıtılan başlıca diğer ödüller şu şekilde oldu:

  • Yurt Dışı Gezisi Ödülleri: 49 kişi/ekip
  • Yurt İçi Tatil Ödülleri: 18 kişi/ekip/çift
  • Tam Altın: 6 Adet
  • Yarım Altın: 6 Adet
  • Çeyrek Altın: 563 Adet
  • Dizüstü Bilgisayar: 29 Adet
  • Tablet: 36 Adet
  • Video Kamera / Profesyonel Fotoğraf Makinesi: 8 Adet
  • Akıllı Telefon / Akıllı Saat: 16 Adet
  • Bisiklet / Kaykay / Scooter: 50 Adet
  • Staj /Eğitim Bursu / Kuluçka Programı: 31 kişi/ekip

2021 Yılında Daha Fazla Yarışmayı Sizlerle Buluşturacağız

Tüm yarışmaları tek bir platformda siz değerli ilgililere duyurmak için büyük çaba sarf eden Yarışma Duyuruları Platformu olarak, 2021 yılında geçen yıla göre çok daha fazla yarışma yapılacağını öngörüyoruz. Özellikle normal hayata dönülmesi; üniversite, okul ve kültür-sanat faaliyetlerinin başlamasıyla birlikte kurum/kuruluşların birçok etkileşimli yarışma düzenleyeceği tahmin ediyoruz. Bizler de ayda 70-100 yıl boyu ise 900-1.200 arasında yarışma duyurusunu sizlerle paylaşmayı hedefliyoruz.

Düşüncelerinizi Paylaşın, Sizler İçin Kendimizi Geliştirelim

7’den 70’e her yaştan kişilerin yeteneklerini başarıya dönüştürmesi için her gün araştırıp tüm yarışma ve fırsatları sizlere ulaştırmak için çabalıyoruz. Sunduğumuz hizmetin daha iyi olması için sürekli kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte siz değerli takipçilerimizden isteğimiz sosyal medya hesaplarımızı takip etmeniz; ilgi duyan diğer tanıdıklarınızla sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı paylaşmanızdır. Ayrıca sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızla ilgili görüş, eleştiri ve önerilerinizi bizlere aktarabilir; “Şu olsaydı daha iyi olurdu.” dediğiniz şeyler varsa yorum alanından, iletişim alanından ya da sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaştırabilirsiniz.

Bizleri bulunduğunuz gruplar ve platformlarda tanıtarak daha fazla kişinin hayallerine ulaşmasına katkı sunabilirsiniz. Yetenek veya ilginizi başarıya dönüştürdüğünüz; hayallerinize bir adım daha yaklaştığınız bir yıl dileriz. Bizi takip etmeye devam edin!

Instagram: https://www.instagram.com/yarisma_duyurulari/

Twitter: https://twitter.com/yarisma_duyuru

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/yar%C4%B1%C5%9Fma-duyurular%C4%B1-platformu/

Yarışmalardan İlk Siz Haberdar Olun!

Haber bültenimize abone olun ve diğer 2.260 aboneye katılın. Fırsatları gözden kaçırmayın!
Cinsiyet
Yorum Yap