KVKK Akademi Makale Yarışması 2022

515

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından, 7 Nisan “Kişisel Verileri Koruma Günü” münasebetiyle, toplumda kişisel verilerin korunmasına yönelik farkındalık düzeyinin artırılması ve kişisel verilerin korunmasına dair yapılacak akademik çalışmaları teşvik etmek amaçlarıyla KVKK Akademi Makale Yarışması 2022 düzenleniyor. Ödüllü makale yarışması başvuruları devam ediyor.

KVKK Akademi Makale Yarışması 2022

Düzenleyen:Kişisel Verileri Koruma Kurumu
Kategori:Makale Yarışması, Yazı Yarışması, Bilimsel Yarışmalar
Kapsadığı Şehir:Tüm Türkiye
Kimler Başvurabilir:Üniversitelerde kayıtlı yüksek lisans ve doktora öğrencileri.
Son Başvuru Tarihi:4 MART 2022
Sonuç Açıklanma Tarihi:1 NİSAN 2022
Ödüller:Birincilik Ödülü: 5.000 ₺
İkincilik Ödülü: 4.000 ₺
Üçüncülük Ödülü: 3.000₺

Yarışma Konusu

Makaleler; Kişisel Verilerin Korunması ve Öneminin – Ulusal ve Uluslararası Uygulamalar göz önünde bulundurularak – hukuki, sosyal ve teknik açıdan değerlendirilmesine dair tüm konularda hazırlanabilecektir.

Yarışma Amacı

Makale yarışması ile 7 Nisan “Kişisel Verileri Koruma Günü” münasebetiyle, toplumda kişisel verilerin korunmasına yönelik farkındalık düzeyinin artırılması ve kişisel verilerin korunmasına dair yapılacak akademik çalışmaları teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Yarışma Kapsamı

Yarışmaya yalnızca öğrenim görmekte olan yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilir. Bir makale yalnızca bir katılımcı tarafından yazılmalıdır.

Makale Formatı

Yarışmaya katılacak olan katılımcılar, makalelerini Ek’te belirtilen akademik makale kurallarına göre 30 sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlayıp, başvuru formunu doldurarak Microsoft Word ve Pdf formatında makale@kvkk.gov.tr adresine gönderecektir. Yarışmaya katılanların aynı adrese yüksek lisans ya da doktora öğrencisi olduklarına dair belgeleri de göndermeleri gerekmektedir.

Ödül Töreni

Ödüller; yarışmacının uzaktan ya da yüz yüze katılımıyla Kişisel Verileri Koruma Kurumu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan organizasyonda verilecektir. Organizasyonun tarihi ve saati, yarışma sonuçları ile birlikte www.kvkk.gov.tr web adresinden duyurulacaktır.

KVKK Akademi Makale Yarışması 2022 Ödülleri

Birincilik Ödülü: 5.000 ₺
İkincilik Ödülü: 4.000 ₺
Üçüncülük Ödülü: 3.000₺

Yarışma Takvimi

Son Başvuru Tarihi: 4 MART 2022
Sonuç Açıklanma Tarihi: 1 NİSAN 2022

Ödül Töreni: 7 NİSAN 2022

KVKK Akademi Makale Yarışması 2022 Detaylı Bilgi ve Başvuru için: https://hukuk.fsm.edu.tr/etkinlik/Sehit-Cumhuriyet-Savcisi-Mehmet-Selim-Kiraz-Anisina-3-Makale-Yarismasi2021-08-24-11-14-43am

Yarışma Duyuruları Platformu ile yarışmayı düzenleyen kuruluş bilgileri arasında farklılık olması durumunda yarışmayı düzenleyen kuruluşun verdiği bilgiler esas alınmalıdır.

close

Yarışmalardan İlk Siz Haberdar Olun!

Haber bültenimize abone olun ve diğer 1.462 aboneye katılın. Fırsatları gözden kaçırmayın!
Yorum Yap