Yetiştirilmek Üzere CEO Aranıyor Programı

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından ilgi duyan bireyleri iş dünyasına hazırlamak üzere Yetiştirilmek Üzere CEO Aranıyor Programı düzenleniyor.  İş dünyasına girmek isteyenlere yönelik program başvuruları devam ediyor.

Yetiştirilmek Üzere CEO Aranıyor Programı

  Düzenleyen: Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği
  Kategori: Girişimcilik, Yöneticilik, İş Dünyası, Diğer.
  Kapsadığı Şehir: Tüm Türkiye
  Kimler Başvurabilir:

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Mezuniyetinin üzerinden 2 yıl ve daha az süre geçmiş kişiler ve Şirket / Kurum çalışanları.

  Son Başvuru Tarihi: 22 OCAK 2021
  Sonuç Açıklanma Tarihi: OCAK 2021
  Ödüller:

Programda ödül belirtilmemiştir. Program ücretlidir. Ancak başarılı kişilere %100 Burs sağlanacağı belirtilmiştir.

   

- Advertisement -

GYİAD MBA Hakkında

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından hayata geçirilen, iş dünyasından profesyonellerin de programda aktif rol alarak yıllar içerisinde edindikleri tecrübelerini sana aktarmak için birebir ilgilendiği özel bir MBA programıdır.

Program Hakkında Çeşitli Bilgiler

  • Program ücreti 15.000 TL olarak belirlenmiştir. Bununla birlikte eğitime kabul edilecek öğrenci kontenjanı adedince %100 burs kontenjanı vardır. Başarılı bulunan öğrencilere %100 burs imkanı sağlanacaktır.
  • GYIAD MBA başvurusu, önemli üniversitelerin MBA başvuru süreçleri incelenerek tasarlanmıştır. Buna göre, başvuran katılımcı adaylarının akademik performansları ve analitik yetkinliklerinin yanı sıra sosyal yetkinliklerinin, sosyal problemlere olan duyarlılıklarının, gelecek hedeflerini anlamlı biçimde şekillendirip şekillendiremediklerinin, kendilerini ve hayallerini doğru ifade edip edemediklerinin de ölçümleneceği bir süreç ile katılımcılar belirlenecektir.
  • Eğitim her hafta Salı ve Perşembe günleri 19.00 – 21.30 saatleri arasında gerçekleşecektir. Toplamda 19 günlük olan bu eğitim 10 hafta sürecektir.
  • Program Zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleşecektir.
  • GYİAD MBA’den başarı ile mezun olanların özgeçmişleri, mentörlerinin kendileri hakkında yazacağı kapsamlı bir rapor ile birleştirilerek çeşitli sektörlerden şirketlere yönlendirilecektir. Bu, iş bulma konusunda oldukça önemli bir referans olmasına rağmen, GYİAD MBA herhangi bir şekilde iş garantisi vermemektedir.

Program Kapsamı

Mentor Desteği

GYİAD MBA’de her bir kişiye özel bir mentor atanır. GYİAD ağından atanan mentorlar, sana hem yol gösterirler hem de gelişimini takip ederek iş dünyasına en iyi şekilde hazırlanmanı sağlarlar.

Mezun Yıllığı

GYİAD MBA sonunda sana özel hazırlanmış bir yıllığa sahip olursun. Aldığın tüm eğitimler, GYİAD MBA’de katıldığın etkinlikler ve mentorunun referans yazısı bu yıllıkta yer alır. Bu yıllığı anlaşmalı şirketler ile paylaşırız ve böylece seni iş dünyasına hızlıca kazandırmayı hedefleriz.

MBA Talks

GYİAD MBA’de dolu dolu eğitimin haricinde birbirinden farklı konuşmalar, etkinlikler de var. Sosyalleşebileceğin, ilham alabileceğin, yeni ufuklara yelken açabileceğin bu etkinliklerde alanında duayen isimleri ağırlıyoruz.

Programa Kimler Katılabilir

Keşfedilmeyi bekliyorsan, artık zincirleri kırman gerektiğine inanıyorsan doğru yerdesin. Başarıdan başarıya koşmak isteyenleri, atılım yapmak için bir fırsat gözleyenleri, iş dünyasında fırtına gibi esecek olanları arıyoruz.

Üniversiteliler

Üniversitelerin 3. ve 4. Sınıfında öğrenime devam etmekteysen hazırsın demektir.

Yeni Mezunlar

Üniversiteden mezun olalı 2 yıldan fazla zaman geçmemişse sen de başvurabilirsin.

Çalışanlar

Herhangi bir şirkette, kurumda, kuruluşta işe başlamış olsan dahi başvurman için hiçbir engel yok!

Program İçeriği

One-Day MBA

Dünyada insanın, ekonominin ve teknolojinin sürekli bir değişim içinde oluşu, bölgesel gelişmeler, ülkemizin içinde bulunduğu mevcut durum vb nedenlerle bu dönem iş dünyamız için yine bir belirsizlik dönemi olarak karşımıza çıkıyor.

İş dünyasının artan hızı ve değişkenliği, başarılı şirketlerin sadece bir konudaki derin deneyimlerinin yanında, farklı durum, konu ve problemlere sergilediği yaklaşımı en az deneyim kadar önemli hale getirmiştir.

Artık ‘mevcut işimi en iyi şekilde yaparak ayakta kalmaya devam ederim’ diyebilmek mümkün olmamaktadır. Şirketler karşılaştıkları durum ve problemlere, sektör, şirket ve fonksiyon bağımsız bir şekilde nasıl yaklaşacağını, nasıl ele alıp çözeceğini kurgulayabilmelidirler.

Bu programının içeriği, katılımcılara bu alanlarda ihtiyaç duyacakları yetkinlikleri kazandırmak ve bu süreçte faydalanabilecekleri araçları deneyimletmek ve hangi zamanda hangi aracı kullanacakları konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak üzere kurgulanmıştır.

Girişimcilik

Katma değeri yüksek, inovatif yatırımlar ekonomik kalkınmanın itici gücüdür. Bu gücü girişimciler harekete geçirir. Kârlı, yenilikçi, ölçeklenebilir, odaklı ve sürdürülebilir işletmeler içinden geçtiğimiz kökten değişim döneminde ancak girişimci düşüncenin etkinliğiyle ortaya çıkabilecektir. Bu eğitim, kurumsal hayatlarda da olsa girişimci düşünceyi katılımcıların içselleştirmesini sağlayacak bilgi ve yetkinlikleri aktarmayı amaçlamaktadır.

Finans

Şirketlerin yönetim süreci içerisinde alınan kararların neredeyse hepsi finansal sonuçlara da yansır. Finansal uygulamalar ile direkt olarak bağlantısı olmayan yöneticiler de dahil olmak üzere aldıkları kararların, yaptıkları uygulamaların mutlaka finansal sonuçları vardır. Bu bağlamda, her yöneticinin aldığı kararın şirketin mali tablolarını nasıl etkileyeceğini önceden bilmesi çok önemlidir. Bu nedenle çalışma hayatının içinde yer alan herkesin finans ile ilgili temel bilgi sahibi olması; bazı pozisyonlarda bulunanların ise finansal risk yönetimi, şirket değerleme vb konularda derinlemesine bilgiye sahip olması çok gereklidir.

Bu eğitimler ile katılımcıların finansal işlemlerin yansıtıldığı tabloları nasıl yorumlayacağı, analizi ve uygulamaları ile ele alınacaktır. Bu doğrultuda her katılımcının finansal okur yazarlığının geliştirilmesi ve ileride çalışacağı şirketlerin iş sonuçlarına yansıyacak kendi alan kararları içindeki hareketlerinin mali tablolar içindeki yerinin bütünsel olarak gözlemleyebilmesi amaçlanmaktadır.

Pazarlama Satış

Sektör fark etmeksizin, gerçek iş dünyası tecrübelerinden yola çıkılarak hazırlanmış eğitim programları ile katılımcılarımızın Pazarlama ve Satış fonksiyonlarını güçlendirmeyi ve sonuçlara doğrudan etki edecek yetkinlikleri katılımcılara kazandırmak hedeflenmektedir.

Strateji

Varolma nedenlerini ve gelecek hedeflerini açığa çıkararak, gelecek hedeflerine ulaşabilmelerini sağlayacak yol haritalarını doğru alternatifler arasından seçerek şirketlerin her bir paydaşının uyum içerisinde bu ortak hedefe odaklanmasını ve yol almalsını sağlayacak Strateji yaklaşımını katılımcılara kazandırmayı amaçlanmaktadır.

İnsan Kaynakları

Amacımız, insan kaynakları konusundaki temel bilgilerin ve çağdaş yöntemlerin (Yetkinlik Modelleri, İş Analizi ve İnsangücü Planlama, İşe Alma ve Yerleştirme, Eğitim ve Gelişim Yönetimi, Kariyer Yönetimi, İş Değerlendirme ve Ücret / Yan Haklar Yönetimi, Performans Yönetimi, Yetenek Yönetimi, İş Hukuku ve İşçi-İşveren İlişkiler) teorik ve uygulamalı olarak katılımcılara aktarmaktır.

Hukuk

Profesyonel iş hayatında işçi ve işveren gözüyle iş ilişkisi, çalışma ve sosyal güvenlik mevzuatına dair yürürlükte olan mevzuatın teorik – pratik bilgi ve gerçek örneklerle aktarılması amaçlanmaktadır.

Yetiştirilmek Üzere CEO Aranıyor Programı Ödülleri

Programda ödül belirtilmemiştir. Program ücretlidir. Ancak başarılı kişilere %100 Burs sağlanacağı belirtilmiştir.

Yarışma Takvimi

Son başvuru Tarihi: 22 OCAK 2021
Sonuç Açıklanma Tarihi: OCAK 2021

Yetiştirilmek Üzere CEO Aranıyor Programı Detaylı Bilgi ve Başvuru için: https://gyiad.org.tr/mba/

Yarışma Duyuruları Platformu ile yarışmayı düzenleyen kuruluş bilgileri arasında farklılık olması durumunda yarışmayı düzenleyen kuruluşun verdiği bilgiler esas alınmalıdır.

Yarışmalardan İlk Siz Haberdar Olun!

Haber bültenimize abone olun ve diğer 2.260 aboneye katılın. Fırsatları gözden kaçırmayın!
Cinsiyet
Yorum Yap