DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından, ev ve banyo tekstili alanında yenilikçi, katma değeri yüksek ve çevreye duyarlı tasarımların ortaya çıkarılması ve tasarım kültürünü güçlendirerek ihracata katkı sunmak amaçlarıyla DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması düzenleniyor. Ödüllü tasarım yarışması başvuruları devam ediyor.

DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması

Düzenleyen:Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)” tarafından “Türkiye İhracatçılar
Meclisi (TİM)” koordinatörlüğü ve “T.C. Ticaret Bakanlığı” desteğiyle.
Kategori:Tekstil Tasarım Yarışması, Tasarım Yarışmaları, Öğrenci Yarışması
Edebiyat Yarışmaları
Kapsadığı Şehir:Tüm Türkiye 
Kimler Başvurabilir:18 ve 30 yaş arası öğrenciler ve 45 yaşını geçmemiş profesyoneller.
(Detaylara şartnameden ulaşılabilir.)
Son Başvuru Tarihi:2 TEMMUZ 2021
Sonuç Açıklanma Tarihi:8 TEMMUZ 2021
Ödüller:Ev Tekstili Kategorisi
Öğrenci Birincilik Ödülü: 20.000 ₺
Profesyonel Birincilik Ödülü: 20.000 ₺
Banyo Tekstili Kategorisi
Öğrenci Birincilik Ödülü: 20.000 ₺
Profesyonel Birincilik Ödülü: 20.000 ₺
Jüri Özel Ödülü: 5.000 ₺
+ Derece Alan Öğrenciler için Yurt Dışı Tasarım Bursu
+ Derece Alan Profesyonellere Avrupa’da Fuar Ziyareti Ödülü
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Yarışma Hakkında

DENİB DESIGN 1. Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)” tarafından “Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)” koordinatörlüğü ve “T.C. Ticaret Bakanlığı” desteği ile düzenlenen ev ve banyo tekstili ürünlerine yönelik bir tasarım yarışmasıdır.

Yarışmanın Amacı

  • Ev ve Banyo tekstili ihracatında tasarım açısından, gelecek nesillerin yaşama biçimini tasarlayan yenilikçi, güçlü, üretilebilir, katma değeri yüksek, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir tasarımlar geliştirmek,
  • Özelde Denizli olmak üzere Türkiye genelinde ev ve banyo tekstili sektörünün ihracatını artırmak, Denizli’nin, Tasarımın Marka şehri olarak tanınmasına katkıda bulunmak,
  • Sektörün gelişimine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak,
  • Tasarlanan ürünlerin, üretimlerini gerçekleştirerek sergiler oluşturmak,
  • Ev ve banyo tekstili sektöründe yeni tasarımcılar yetiştirilmesine teşvik etmek, yenilikçi ve özgün tasarımcı kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak,
  • Sektörde motivasyon, iş birliği ve dayanışmaya katkıda bulunmak,
  • Denizli’de ihraç edilebilir ürün çeşitliliğini arttırarak, uluslararası pazarda özgün tasarımları ortaya çıkaran ihracatçı firmaların rekabet gücünü artırmak,
  • Sektöre katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünler kazandırmak,
  • Sergilenen ürünlerin üreticiler tarafından toplu üretimlerini yapmak ve ihracatta ödüllü projeler ve tasarımlar ile şehrin marka algısını yukarıya taşımak,
  • 2023 İhracat Stratejisi kapsamında ülkemizde AR-GE ve tasarım kültürünün yerleşmesi ve teknoloji ile bütünleşecek altyapıyı oluşturmaktır.

Yarışma Başvuru Koşulları

  • Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerinde, Sanat Tasarım Fakültelerinde, Mimarlık ve Tasarım Fakültelerinde; Moda ve Tekstil Tasarımı, Tekstil Tasarımı, Moda Tasarımı veya tekstil ile ilişkili diğer dört yıllık tasarım bölümlerinde öğrenime devam etmek ya da mezun olmuş olmak.
  • Öğrenciler için: 18 ve 30 yaş arası gerçek kişiler (01.01.1990 sonrası doğmuş olup, başvuruların son tarihi itibariyle 18 yaşından büyük olan).
  • Profesyoneller için: 45 yaşını geçmemiş gerçek kişiler.Birinci maddedeki özellikleri taşıyor olmak veya Güzel Sanatlar Fakültelerinden ya da Eğitim Fakültelerinin Resim Bölümlerinden mezun olmak.
  • Yarışmaya katılan her projede özgün olma şartları aranmaktadır. Bunun aksi bir durumun tespiti halinde, proje yarışmadan diskalifiye edilir; ödül kazandıysa DENİB tarafından ödülü nakden ve defaten geri alınır. Ödül kazanan yarışmacı böyle bir durumla karşılaşılması halinde aldığı ödül ve tutarı geri vermeyi taahhüt eder. Ayrıca, yarışmaya gönderilen eserin özgün bir çalışma olmaması, aksine bir iddia olması ve üçüncü kişilerin tasarım üzerinde hak iddia etmesi durumunda sorumluluk yarışmacıya ait olacaktır.
  • DENİB tarafından düzenlenen tasarım yarışmasının herhangi bir kategorisinde birinci olarak ödül alan tasarımcı, farklı bir iş birliği kuruluşu tarafından aynı sektörde düzenlenen bir tasarım yarışmasında iki yıl süresince derece elde etse dahi, bahse konu tasarımcıya tekrar ödül verilmeyecektir. Ödül verildiğinin tespiti halinde ödül geri alınacaktır.
  • Denizli İhracatçılar Birliği’nin herhangi bir çalışanı, birinci dereceden yakın akrabaları, jüri üyelerinin yakınları veya jüri üyelerinin çalıştığı kurumlardan yarışmaya katılım sağlanamaz.
  • Yarışmaya ekip/grup halinde katılım sağlanamaz.

Yarışmanın Kapsamı

DENİB DESIGN 1. Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması’nda ilan edilen tema kapsamında; toplam 4 kategoride olmak üzere, öğrenci banyo tekstili, öğrenci ev tekstili, profesyonel banyo tekstili, profesyonel ev tekstili 1.’lik dereceleri ve Jüri Özel Ödülleri verilmektedir.

Yarışmanın Teması: Flourish-Güzelleşme”

“DENİB DESIGN 1. Ev ve Banyo Tekstili Tasarımı Yarışması” trendlerden ilham alarak, 2023 Sonbahar/Kış ev ve banyo tekstili alanındaki modasını tasarımcı vizyonu, trend okuması ve dokunuşuyla ortaya çıkaracak bir tasarım süreci olarak planlandı.

Türk tekstil sektörünün dünya çapında önemli bir bölümünü oluşturan ev ve banyo tekstili üretimini, trendlerden beslenen tasarımcı bakışıyla geleceğe taşıyacak olan DENİB DESIGN’ın bu yılki teması 2022-23 sezonuna atıfta bulunan bir trend konsepti: Flourish-Güzelleşme.

2020 yılı özellikle yaşam tarzımızda yıllarca hissedilecek değişikliklerin de başlangıcı oldu. Bundan sonra başlıca yaşam alanımız olan ev artık her zamankinden daha fazla önem kazandı. Artık evlerimizde çalışıyor, spor yapıyor ve eğleniyoruz; yalnız ya da aile bireyleriyle… Bu etkilerle değişen yaşam tarzları, önümüzdeki yıllar içinde daha da yaygınlaşacak.

Doğaya ve sisteme pozitif katkısı çok olan sürdürebilirlik kavramının etkisi ile yenilenme, geri dönüşüm döngüsü yaşamda önemli hale geldi. Fonksiyonellik, yumuşak materyaller ve doğal dokular yaşam alanımızdaki tüm tasarımlara yansımayı sürdürecek.

Doğaya zarar vermeyen hatta fayda sağlayacak teknikler geliştirilerek üretim yapılması artık kaçınılmaz. Doğanın faydasına hizmet edecek sistemler geliştireceğiz. Bugüne kadar hep doğadan aldık, artık karşılıksız doğaya hizmet edecek bir sistem arayışındayız. Tamamen doğadan, primitif yaşam formlarından ve dokulardan esinlenerek oluşan tasarımlar ön planda olacak. Tüm bunları gerçekleştirirken de gelenek ve göreneklerimizi yeniden yorumlayarak yerel el işçiliği ve malzemelerini kullanmamız çok önemli. Özellikle de yeni lüks kavramı içinde bulunan ekolojik sürdürebilirlik, yenilenebilir yaşam tarzlarının ve el işçiliğinin kişiselleştirilmesi yaşamımızda artık daha çok etkili.

Tüm bu gelişmelerle birlikte ev tekstili artık eskisinden çok daha cesur ve renkli bir görünüme geçmiştir. Eskiden gördüğümüz tutucu renk ve tonların yerine daha renkli ve doğanın etkilediği sevinci, mutluluğu yansıtan renkler geldi. Canlı renkleri artık evlerimizin içine getiriyoruz, atıklarımızı değerlendirmek istiyoruz, doğanın esintilerini evimizin içine taşımak için yöntemler araştırıyoruz.

Yeşil başta olmak üzere, gün ışığından gecenin karanlığına kadar aldığı tüm renklerin kullanıldığı yaşam alanımızı tasarlıyoruz.

Anahtar Kavramlar

Güzelleşmek

Serpilmek

Sürdürülebilirlik

Yenilenme

Dönüşüm

Kendi kendine yetebilen

İkinci şans

Ekolojik lüks

Primal temele dönüş Holistik, tümden bakış Güvenlik

El işçiliği ve el emeğine dönüş Doğadan esinlenme

Yarışma İçeriği

Yarışma “Ev ve Banyo Tekstili” adı altında aşağıdaki kategorilerdeki ürünlerden oluşmaktadır.

  1. Kategori Ev Tekstili: Yatak Örtüsü,Kırlent,Pike,Nevresim Takımı(nevresim,çarşaf,yastık kılıfı).
  • Kategori Banyo Tekstili: El havlusu, Baş havlusu, Banyo havlusu, Bornoz,Peştamal, Banyo Paspası.

* Bornoz tasarımları kadın, erkek veya çocuk olabilir.

*Yarışmacıların başvurdukları her bir kategoride değerlendirilmeye alınabilmeleri için, kategorilerde belirtilen her bir ürünü tasarlamaları gerekmektedir.

Yarışma Başvurusu İçin Dijital Ortamda Yüklenmesi Gerekenler

Yarışma başvuruları, dijital ortamda internet üzerinden yapılacaktır. Projelerin sahiplerinin başvuru sırasında aşağıda yer alan tüm belgeleri sisteme PDF formatında yüklemeleri gerekmektedir.

Tasarım Yarışması Fotoğraflı ve Islak İmzalı Taahhütname/Başvuru Formu (Şartname ekinde yer alan) (PDF formatında taratılarak yüklenecektir)

Islak İmzalı 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu İle İlgili Aydınlatma/Bilgilendirme Formu (Şartname ekinde yer alan) (PDF formatında taratılarak yüklenecektir)

Öğrencinin okuduğu okuldan alınan güncel tarihli, ıslak imzalı, kaşeli Öğrenci Belgesi (E-devlet çıkışlı resmi öğrenci belgesi de kabul edilecektir) (PDF formatında taratılarak yüklenecektir) Mezun ise diploması (PDF formatında taratılarak yüklenecektir)

Fotoğraflı Özgeçmiş (PDF formatında taratılarak yüklenecektir)

Nüfus Cüzdan Fotokopisi (PDF formatında taratılarak yüklenecektir)

Proje Paftaları

Proje Paftaları

Proje sahiplerinin, başvuru sırasında yukarıdaki bilgileri eksiksiz olarak sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Eksik bilgi ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yoğunluk sebebi ile katılımcıların projelerini yüklemeye başlamadan en az bir hafta önce üyelik kayıtlarını gerçekleştirmeleri ve üyeliklerini aktif hale getirmeleri önemle tavsiye edilmektedir. Aksi durumda kayıt ve proje yükleme ile ilgili çıkabilecek problemlerden Yarışma Sekretaryası ve DENİB sorumlu değildir. DENİB gerekli olabilecek diğer tüm belge ve bilgileri isteyebilir.

Ödül kazanan proje sahibi talep edilen evrakları göndermez ise ödüle ilişkin ödeme yapılmayacaktır.

Başvuru anında istenen paftalar: (Bu iki pafta tüm bilgiler ile birlikte tüm sisteme yüklenecektir.)

Hikâye paftasında,bu hikâyeye bir tema adı konulmalıdır.Koleksiyondakullanılacak temanın manifestometnimaksimum 1500 (boşluklu) karakter ile ifade edilmeli ve ilham alınan görsellere yer verilmelidir. Paftada aynı zamanda koleksiyonda kullanılacak koleksiyon temasını ifade eden örnek görseller, materyaller ve renkler yer almalıdır. Oluşturulacak hikâye paftası, tasarımcının temasını ve özgün yaklaşımını ifade etmelidir. Artistik çizim paftasında, artistik çizimlere, renk ve kumaş detaylarına yer verilmelidir.

Finale kalan yarışmacılardan istenen paftalar:

Teknik çizim paftasında, her bir tasarımın teknik çizim çözümlemelerine,boyutlarına, tekniközelliklileriniifadeeden detaylı anlatımlara, üretim biçimine (konfeksiyon, baskı, örme, dokuma, dokusuz yüzeyler vb.) ve malzeme önerilerine yer verilmelidir.

Tüm paftalar 50cm x 70cm ölçülerindeyatay olarakhazırlanmalıdır. Başvuru aşamasında tüm paftaların tek birPDF ve JPEG formatında dosyası haline getirilerek sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

*Tüm sunumlarda ve paftalarda tasarımcının kendi oluşturdukları dışında başka yerden alarak kullandığı görseller-içerikler-sunum malzemelerinin kaynağı mutlaka pafta altında belirtilmelidir.

Başvurusu dosyası; PDF ve JPEGformatında hazırlanmalı, çözünürlüğü 300 DPI, RGB renk formatında olmalı, 32 MB’ı geçmemeli ve yarışmanın web sitesinde bulunan “dijital başvuru” bölümünde talep edilen şartlarauygun olarak gönderilmelidir.

Her paftanın sol üst köşesinde sadece sistem tarafından yarışmacıya iletilen rumuz yer almalıdır. Yüklenecek olan pafta üzerinde rumuz dışında, yarışmacının kimliğini belirtecek herhangi bir ibare veya işaret bulunmamalıdır.

Eserini yükleyen her bir tasarımcı, başvurusunu doğru ve eksiksiz olarak tamamladığını belirten onay teyidini sistem tarafından kendisine gönderilen mail ile birlikte ekranda görecektir.

Yarışma Aşamaları

Yarışmaya başvuru kaydı, yarışmanın web sitesi www.denibdesign.org adresindeki “Kayıt” bölümünden oluşturulmalı ve verilen tüm bilgiler doğru olmalıdır.

1. Aşama: Online Eleme

Online eleme aşamasında; tüm başvurular aşağıda belirtilen eleme kriterlerine göre jüri üyeleri tarafından incelenerek değerlendirilecek ve değerlendirme sonucunda mülakat ve bilgilendirme toplantısına katılma hakkı

kazanan her bir kategoride 5’er adet olmak üzere toplam 20 proje belirlenecektir.

Temaya uygunlukları,

Malzeme kullanım biçimleri,

Anlatım ve sunum yeterlilikleri,

Yaratıcılık, fonksiyonellik ve yenilikçilik düzeyleri,

Koleksiyon fikirlerinin geliştirilebilir ve uygulanabilir olması.

Denizli tekstil firmalarınca üretilen ve ürünlerinde kullanılan havlu dokuma, bez dokuma ve örme kumaşların tasarımlarda kullanılması tercih sebebidir.Burada amaçlanan, şehrin ihracatına ve sektörde faaliyet gösterenfirmalarına katkı sağlayacak, onların müşterilerine koleksiyon sunmalarına yardımcı olmaktır.

2. Aşama: Mülakat ve Bilgilendirme

Online eleme aşaması sonucunda jüri üyeleri tarafından belirlenen, her kategoride (profesyonel ve öğrenci olmak üzere) 5’er yarışmacıdan 20 yarışmacı, Denizli’de gerçekleştirilecek mülakat toplantısına katılacaktır.

Yüz yüze/çevrim içi mülakat ve değerlendirme sürecinden sonra üretim aşamasına geçecek 20 proje sahibiyarışmacılar ile üretici firmalar eşleştirilecek, üretim süreci planlaması yapılacaktır.

3. Aşama: Üretim Süreci

Final elemesine katılmaya hak kazanan 20 yarışmacı, moderatör öncülüğünde ve 4 mentor eşliğinde belirlenen tarihlerde üretimlerini tamamlayacaklardır.

4. Aşama: Final Eleme

Yarışma jürisi, tasarımları üretilen 20 yarışmacının çalışmalarını değerlendirecek ve ödül almaya hak kazanacak 4 finalisti ve Jüri Özel Ödüllerini belirleyecektir.

Genel Açıklamalar

  • Yarışmaya katılacakların çevrim içi kayıt için 02 Temmuz 2021, saat 18.00’e kadar yarışma web sitesi üzerinden talep edilen şartlara uygun olarak dijital ortamda başvurularını yapmaları gerekmektedir.
  • Online elemede yüklenecek olan pafta üzerinde rumuz dışında, yarışmacının kimliğini belirtecek herhangi bir ibare veya işaret bulunmamalıdır. Sunum paftaları üzerinde rumuz dışında herhangi bir işaret veya belirleyici bir iz görülmesi durumunda proje yarışma kapsamından çıkartılabilir. Paftanın sol üst köşesinde sistem tarafından yarışmacıya iletilen rumuz yer almalıdır.
  • Teslim edilecek malzemelerin hiçbirinde rumuz ve kategori dışında, yarışmacının kimliğini belirtecek, herhangi bir ibare veya işaret bulunmamalıdır.
  • Yarışmaya katılan projede özgünlük, daha önce başka bir yerde üretilmemiş, ticarileşmemiş olması, düzenlenen başka bir yarışmada ödül almamış olması şartları aranmaktadır. Bunun aksi bir durumunun tespiti halinde, yarışmacı yarışmadan diskalifiye edilir; ödül kazandıysa DENİB tarafından ödülü nakden ve defaten geri alınır. Ödül kazanan yarışmacı böyle bir durumla karşılaşılması halinde aldığı ödül ve tutarı geri vermeyi taahhüt eder. Ayrıca, yarışmaya gönderilen tasarımın özgün olmaması, aksine bir iddia olması ve üçüncü kişilerin tasarım üzerinde hak iddia etmesi durumunda sorumluluk yarışmacıya ait olacaktır.
  • Yarışmaya katılan tüm kişiler, taahhütname ile katılım sırasında katılım koşullarını harfiyen kabul ettiklerini ve uygun koşulları yerine getirdiklerini kabul ve beyan etmiş sayılırlar.
  • Herhangi bir yerde yayımlanmış veya herhangi bir kişi ya da kuruluşa ait tasarımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Yarışma ekip katılımlarına açık değildir, şartnamede belirtilen bireysel başvuru koşullarının tümü sağlamalıdır.
  • Jüri ödüle layık proje bulmadığı takdirde ödül kademelerinden herhangi birini boş bırakabilir. Başarılı bulunan projeler ödül töreninde açıklanacak olup, ödüllere ilişkin ödemeler evraklarını eksiksiz olarak göndermiş proje sahiplerinin hesabına ödül töreninden itibaren 1 ay içinde yatırılacaktır. Yarışmacılar, gönderecekleri tasarımlar için belirtilen ödüller dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez (tasarımları ödül alsın ya da almasın); yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler.
  • Jüri üyeleri, DENİB tarafından oluşturulacak olup, DENİB zorunlu hallerde jüri değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Jüri tarafından verilen kararlar kesin olup, itiraz yolu kapalıdır. Yarışmacılar bu hususu kabul etmiş sayılırlar.
  • Yarışmacılar, Jürinin kararlarında saygı göstereceklerini, yarışmaya katılmış olmakla beyan etmiş olurlar.
  • DENİB, eleme ve ödül töreni tarihlerinde değişiklik yapma ve yarışma takviminde yer alan tarihleri değiştirme hakkını saklı tutar.

Finalistlerin Değerlendirme Esasları

  • Tasarımcının yaratıcılık düzeyi Tasarımın özgünlüğü ve yeniliği
  • Ürün tasarımının uygulama tekniklerinin geliştirilebilirliği ve uygulanabilirliği Ürün tasarımında malzeme seçimi ve malzeme tasarım uyumu
  • Ürünün katma değerini arttırıcı ve fonksiyonel olma özelliği İhraç edilebilir olma özelliği
  • Ürünün yarışma genel konseptine uygun olması Kullanılan aksesuarların tasarımlarla uyumu

Yarışma Sonuçlarının İlan Şekli

Final elemesine katılmaya hak kazanan 20 yarışmacının rumuzları, web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

Dereceye girmeye hak kazanan yarışmacıların isimleri ise, ödül töreninde açıklanacaktır.

DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması Ödülleri

Öğrenci Ev Tekstili 1.’lik Ödülü: 20.000 TL

Öğrenci Banyo Tekstili 1.’lik Ödülü: 20.000 TL

Profesyonel Ev Tekstili 1.’lik Ödülü: 20.000 TL

Profesyonel Banyo Tekstili 1.’lik Ödülü: 20.000 TL

Jüri Özel Ödülü: 5.000 TL (Ödül verilmeye değer başvuru bulunması halinde)

**DENİB yukarıda belirtilen tüm ödüllerde değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutar.

1. olan 2 öğrenciye Yurt Dışı Tasarım Bursuna başvurma imkanı. (Ticaret Bakanlığınca uygun bulunduğu takdirde)

  1. olan 2 profesyonele Avrupa’da düzenlenen uygun görülen bir fuara ziyaret imkânı (ulaşım ve konaklama dâhil en fazla 2 gün).

Yarışmacılar, gönderecekleri tasarımlar için belirtilen ödüller dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez, (tasarımları ödül alsın ya da almasın) yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler.

2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ Hükümleri Kapsamında Yurt Dışı Tasarım Burs Ödülü Hakkında

2008 / 2 Tasarım desteği kapsamında T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından verilmekte olan yurt dışı okullarda tasarım bursu için yarışma bitiminden itibaren  dereceye  giren  tasarımcıların  başvuruları  için bilgilendirme  ayrıca  yapılacak  olup,  talep  edilen  evraklar  2008/2  sayılı  Tebliğ  çerçevesinde değerIendirilmek üzere T.C. Ticaret Bakanlığına gönderilecektir.

2008/2 Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ hükümleri çerçevesinde proje sahibi en fazla iki yıl süre ile uluslararası düzeyde kabul görmüş yurt dışındaki eğitim merkezlerinde eğitime gönderilebilecek olup, eğitim giderleri ve bu döneme ilişkin yaşam giderleri, söz konusu Tebliğ çerçevesinde karşılanacaktır. Anılan seçim işlemine yönelik nihai kararı verecek merci T.C. Ticaret Bakanlığıdır.

Seçilecek tasarımcıların uluslararası düzeyde kabul görmüş yurt dışındaki eğitim merkezlerinin gerektirdiği öğrenci kabul koşullarını sağlaması gerekmektedir. T.C. vatandaşı olma şartı aranmaktadır.

Yurt dışı eğitim bursundan faydalanmak isteyen tasarımcıların ödül töreni bitiminden itibaren en geç 2 yıl içinde başvuruda bulunmuş ve dosyasının incelenerek Bakanlığa iletilmiş olması gerekmektedir.

Burstan faydalanacak proje sahiplerinden, DENİB tarafından belirlenecek konulara ilişkin sunum, rapor vb. talep edilebilecektir.

Yarışma Takvimi

Son Başvuru Tarihi: 2 TEMMUZ 2021
İlk 20’nin Duyuru Tarihi: 8 TEMMUZ 2021

Mülakat ve Bilgilendirme Toplantısı, Üretim Süreçleri Planlaması: 10-11 TEMMUZ 2021

Finalistlerin Üretim Süreci – Denizli: 14 TEMMUZ 2021

Sergi: 8 EYLÜL 2021

Ödül Töreni: 10 EYLÜL 2021

DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması Detaylı Bilgi ve Başvuru için: https://denibdesign.org/sayfa-yarisma-sartnamesi.html

Yarışma Duyuruları Platformu ile yarışmayı düzenleyen kuruluş bilgileri arasında farklılık olması durumunda yarışmayı düzenleyen kuruluşun verdiği bilgiler esas alınmalıdır.

Yarışmalardan İlk Siz Haberdar Olun!

Haber bültenimize abone olun ve diğer 2.260 aboneye katılın. Fırsatları gözden kaçırmayın!
Cinsiyet
Yorum Yap