ISIF Uluslararası Buluş Yarışması 2020

Dünyanın en fazla ziyaretçi sayısına sahip uluslararası buluş fuarı olma ünvanına hak kazanan Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Buluş Fuarı tarafından düzenlenen ISIF Uluslararası Buluş Yarışması 2020 pandemi koşulları sebebiyle çevrimiçi ortamda gerçekleştirecektir.

Kazananları çeşitli ödüllerin beklediği proje yarışması başvuruları devam ediyor.

 

- Advertisement -

ISIF Uluslararası Buluş Yarışması 2020

  Düzenleyen:

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Türk Patent ve Marka Kurumu

Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu

  Kategori: Proje, Fikir, Bilim, Girişimcilik
  Kapsadığı Şehir: Tüm Türkiye
  Kimler Başvurabilir:

İlgi duyan herkes.

  Son Başvuru Tarihi: 10 EYLÜL 2020
  Sonuç Açıklanma Tarihi: 27 EYLÜL 2020
  Ödüller:

Önemli ödüllerin yanı sıra, yine sadece başvuru sahiplerinin yararlanabileceği online çalıştay, mentörlük ve girişimcilik hızlandırma programlarından da yararlanma fırsatı.

Yarışma Hakkında

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Himayelerinde, Türk Patent ve Marka Kurumunun Ev Sahipliğinde, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu IFIA’nın Destekleriyle 2016 yılından günümüze ulusal ve uluslararası buluş, AR&GE ve inovasyon ekosisteminde önemli yer edinmiş İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı düzenlenmektedir. Fuar bu yıl 2020 pandemi koşulları sebebiyle Online Sergi, Uluslararası Buluş Yarışması ve Girişimcilik Hızlandırma Programı şeklinde düzenlenecektir.

Proje Yarışması Başvurusu

ISIF’20 Uluslararası Buluş Yarışmasına başvuruda bulunmak için yarışma web sitesine üye olmak gerekmektedir. Üyelik kaydı tamamlandıktan sonra sisteme giriş yaparak başvurular gerçekleştirilebilir ve düzenlenebilir.

Yarışma Ödülleri

Dereceye giren başvuru sahipleri kazanacakları ödüllerin yanı sıra, yine sadece başvuru sahiplerinin yararlanabileceği online çalıştay, mentörlük ve girişimcilik hızlandırma programlarından da yararlanma fırsatına sahip olacaklardır.

40’ın üzerinde ülkeden, 600’ün üzerinde buluşun katılmasının beklendiği ISIF’20 “Uluslararası Buluş Yarışması”na Türkiye ve dünyadan ilgi duya herkes davetlidir.

Yarışma Takvimi

Başvuru Tarihi: 05 AĞUSTOS 202010 EYLÜL 2020

Sonuç Açıklanma Tarihi: 27 EYLÜL 2020

          

ISIF Uluslararası Buluş Yarışması 2020 Detaylı Bilgi ve Başvuru için: http://www.istanbul-inventions.org/tr/41783/Uluslararasi-Bulus-Yarismasi

Yarışmalardan İlk Siz Haberdar Olun!

Haber bültenimize abone olun ve diğer 2.260 aboneye katılın. Fırsatları gözden kaçırmayın!
Cinsiyet
Yorum Yap